Vladlen Babcinețchi Emanuel Chiriac Dan Cebotari

Prima parte a concursului de artă lansat de IULIUS s-a încheiat, iar participanții ne-au surprins prin creativitatea lor. Mulțumim celor 11 artiști ieșeni, care și-au înscris în competiție creațiile lor fascinante!

Juriul format din Felix Aftene, Preşedinte al Uniunii Artiştilor Plastici din România – Filiala Iaşi; Maria Bilașevschi, critic de artă; Valentina Druțu, director al Muzeului de Artă de la Palatul Culturii; Dan Niță, primar Miroslava și Stela Fodor, reprezentant IULIUS, a analizat propunerile, iar proiectele care au îndeplinit cele cinci criterii de evaluare sunt:

„Oda Bucuriei” ce aparține artistului plastic Vladlen Babcinețchi; „Mărinimie” realizată de artistul plastic Emanuel Chiriac și lucrarea artistului plastic Dan Cebotari.

În continuare, publicul va alege lucrarea care va fi expusă în parcul din cadrul proiectului Family Market Miroslava.

Dacă ești din Miroslava, poți să votezi, prin SMS la 1854, în perioada 9 – 20 iunie, proiectul ce se va transforma în simbolul Family Market Miroslava! Trimite la 1854 SMS cu prenumele artistului a cărui lucrare te-a impresionat și poți câștiga cec-uri cadou în valoare de 500 de lei, pe care le poți folosi pentru cumpărături în Palas Mall. Persoana câștigătoare va fi aleasă printr-o extragere la sorți a numerelor de telefon care au votat prin SMS la 1854.