top of page

congress hall miroslava

Capacitate:

până la 380 de persoane

Congress Hall îți dăruiește amintiri care durează o viață și prin intermediul celei mai noi săli de evenimente, din Miroslava.

Atunci când evenimentele importante pentru tine au nevoie de rafinament, confort și calitate, răspunsul este Congress Hall. Din această vară, Congress Hall îți dăruiește amintiri care durează o viață și prin intermediul celei mai noi săli de evenimente, din Miroslava.

Sala Verdi este integrată în primul proiect Family Market al grupului IULIUS, situat lângă Primăria Miroslava, și reprezintă locul care învăluie în eleganță fiecare moment cheie din viața ta. Cascada de candelabre delicate din sticlă de Murano, detaliile cromatice calde, de tip pastel, o configurație versatilă și infuzia de elemente decorative impresionante conferă un cadru special și o atmosferă nobilă evenimentelor găzduite.

Situată la etajul 1 al Family Market Miroslava, Sala Verdi are o capacitate de 220 de persoane pentru evenimente personale, respectiv 300 de participanți la evenimentele corporate. Pe lângă cadrul cu totul special, ai de partea ta o echipă formată din profesioniști cu experiență de peste 10 ani, pregătiți să te ajute cu tot ce îți dorești pentru momentul tău plin de emoție sau pentru evenimente business de înaltă clasă. Toate acestea fac din Congress Hall Miroslava locul ideal pentru nunți, botezuri, evenimente private, dar și pentru congrese, conferințe, worshop-uri, petreceri corporate etc., cu dotări și facilități premium.

Sala Verdi de la Congress Hall Miroslava este despre rafinament, despre calitate și despre amintiri prețioase învăluite în eleganță desăvârșită.

bottom of page